Projekti korraldaja: Sillamäe Vanalinna Kool

2012. aasta on Sillamäe linna juubeliaasta. Sel aastal tähistab linn oma 55. aastapäeva linna staatuse omistamise hetkest ja 510. aastapäeva linna esmamainimesest ajaloos.
Ka meie ei jäänud
juubeliürituste ettevalmistamisest kõrvale ja pakkusime oma idee - "Aitame vabaõhu ühisürituste elluviimisel ja korraldame linnaelanikele ja külalistele mugavad istekohad!" Et nii suur kingitus ei ole ühele koolile jõukohane, kutsume kõiki üles meiega ühinema!

Selle blogi idee on leida kaasamõtlejaid ja partnereid.

reede


Projekt „Sillamäe suvepadi“. Projekti väljatöötamine.

Kas te olete kunagi mõelnud, kuivõrd mugav on külalistel ja linnaelanikel, kes tulid vabas õhus korraldatud ühisüritustele? Kahjuks  võib tihti märgata, et seismisest väsinud,  istuvad nad kas mingil ajalehel, kilekotil või oma kampsunil, mõnikord aga lihtsalt lahkuvad ürituselt... 
2012.aasta on Sillamäe linna juubeliaasta. Sel aastal  tähistab linn oma 55.aastapäeva linna staatuse omistamise hetkest ja 510. aastapäeva linna esmamainimesest ajaloos. Meie linnas on üle 15 000 elaniku ning linna juhtkond planeerib palju juubeliüritusi, sh vabas õhus. Kahjuks puuduvad meil head vabaõhu platsid, mis  oleksid varustatud mugavate pinkidega  kontsertide ja erinevate ürituste läbiviimiseks.
Just sellepärast kutsume teid üles tegema oma linnale ilus ja praktiline  kingitus ja osalema meie projektis "Sillamäe Suvepadi", mille raames planeerime valmistada palju lihtsaid ja mugavaid patju vabaõhu ürituste vaatajate mugavaks istumiseks!  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar